Nicole Kidman szerint a szabadság és a gátlástalanság a jó szex titka

Forrás: Youtube -
jelenet Nicole Kidman szexjelenet titok szabadság gátlástalanság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 48 éves híresség a filmes szexjelenetek titkaiba avatta be a nagyközönséget.

Azt már tegnap megmutattuk, mennyire szuper fotók készültek Nicole Kidmanről az Interview magazinban, most azonban az is kiderült, hogy milyen forró témáról beszélgetett a sztár a lap munkatársával.

Forrás: Youtube

A színésznő ugyanis elárulta, hogyan kell profi módon szexelni a kamerák előtt, így azt is elmondta, hogy a gátlástalanság és a szabadság a legfontosabb, ezek híján görcsös igyekezet lesz az egész jelenet. A The Paperboy című film szexjelenetéről, amelyben John Cusack volt a partnere, a következőket mesélte a színésznő:

„Azt akartam, hogy John felszabadult legyen. A színészek persze mindig arra törekszenek, hogy megvédjék egymást. Nem csak fizikailag, de lelkileg is. Soha nem aláznánk meg egymást azzal, hogy rászólunk a másikra, ezt ne csináld, ez nem jó, ez fáj. Ezért mindenki inkább visszafogja magát. Én azt mondtam Johnnak, nyugodtan dobáljon, mint egy rongybabát. Enélkül az ösztönös szabadság nélkül nem sikerült volna a jelenet.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.