Meddővé tette fenékplasztikája az argentin modellt, Silvina Lunát

Forrás: Facebook/Silvina Luna -
plasztikai műtét Brazília meddőség szépészeti beavatkozás plasztikai sebész Argentína fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Silvina Luna 4 évvel ezelőtt feküdt a magát a sztárok orvosának valló Dr. Anibal Lotocki sebészkése alá egy formásabb popsi reményében. Most beperelte az orvost, akinek elrontott plasztikai műtétje miatt tönkrement a modell egészsége.

Silvina Luna állítása szerint 2011-ben került Dr. Anibal Lotocki brazil klinikájára a nagyobb és formásabb popsi reményében - írja a Daily Mail. Az argentin származású modellnek azonban kis híján az életébe került a beavatkozás.

Forrás: Facebook/Silvina Luna

A több részletből álló eljárás során apró, üvegszerű akrilgyöngyökkel teli folyadékot fecskendeztek Silvina bőre alá, amely a modell szervezetéből nyert zsírt is tartalmazott. A 700 angol fontba, vagyis körülbelül 300 ezer forintba került procedúra sorá a modell vesekárosodást szenvedett, meddővé lett, állandó fájdalmak gyötrik, mindezek miatt élete végéig gyógyszert kell szednie.

Nem ő az egyedüli, aki elbaltázott plasztikai beavatkozása miatt beperelte a brazil orvost: Silvina Lunával együtt még két másik helyi híresség, köztük Vicky Xipolitakis is pert indított Dr. Anibal Lotocki ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.