Bereczki Zoltán bánat válás szívfájdalom szerelem Szinetár Dóra kapcsolat énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megrendítő őszinteséggel vallott Bereczki Zoltán az ATV műsorában jelenlegi lelkiállapotáról. Elárulta, válása után még mindig nyalogatja a sebeit. 

"Nyalogatom még a sebeimet, ott tartok, hogy most már egészen jó. Az is például nehéz helyzet, hogy mi akkor alszunk, amikor más él, és akkor dolgozunk, amikor más szórakozik. Eljön az ideje, nem sietek" - válaszolta Ábel Anita azon kérdéseire, hogy érzi most magát, jelenleg van-e társ az énekes mellett, illetve hogyan tud ismerkedni.

Forrás:Szinetár Dóra/Facebook

Nemrég egyébként Szinetár Dóra is meghatóan nyilatkozott Bereczki Zoltánnal való házasságáról és a kapcsolatukról. Elmondta: ők ketten egy életre összetartoznak. "13 év után beláttuk, kevés az akarás, nekünk nem ebben a viszonyrendszerben kell együtt lennünk. Elengedtük egymás kezét, de az nem véletlen, hogy a mai napig jóban vagyunk, békében, szeretetben neveljük a gyerekünket. Mi egy életre összetartozunk, barátok, kollégák vagyunk, de már nem mint házaspár, mert úgy nem működtünk jól" - mondta Dóra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.