Berkinél 20 000 forint egy önkielégítés, de szerinte a pénz nem old meg semmit

Forrás: TV2, Zsigmond László/Life.hu -
Összezárva Friderikusszal Friderikusz Sándor Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tenyészbika jellegű Berki és az "elmúlt húsz évben sehová sem fejlődő" Friderikusz vasárnap este feszültek egymásnak. És ahogy azt kell, a herevasalás és a maszturbálás is szóba került.

Berki Krisztián nem sokáig kertelt, Fridi még le sem ültette, máris a szexualitásáról beszélt. "Ha az ember önkielégítést végez, akkor is tegyen át az egyik zsebéből egy húszezrest a másikba, mert semmi sincs ingyen."

Forrás: TV2, Zsigmond László/Life.hu

Nem sokkal később a macsó már sírt, mert eszébe jutott, hogy alkoholista édesanyja sosem készített neki szendvicset, mint ahogyan történt az más gyermekekkel. Krisztiánnak a mai napig felületes a kapcsolata az édesanyjával, de az jólesik neki, ahogy az unokájával, Natival bánik.

Friderikusz ennek tulajdonította azt, hogy Berki tapló a nőkkel. Krisztián ezt persze kikérte magának, de Fridi összeállított egy kisfilmet arról, ahogy a macsó Erdélyi Mónikát, Czippán Anettet és Hódi Pamelát ekézi.

- tette hozzá Sándor, aki szerint a nézettség nem kifogás. "Mónika egy töltöttgalamb-típusú hölgy. Én nem tudtam, hogy ő fogyott 10 kilót, mert sehol nem látszott rajta" - sértette meg újra kolléganőjét Berki.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

"Maga elvehetné a Rubint Rékát, ha elválna Schobert Norberttől, mert ő is mindig ezt csinálja" - tette szóvá Friderikusz Sándor, amikor Berki Instagram-oldalára terelődött a szó. "Én nem segítek az embereken, mert én az állatokon segítek. Hozzám egy ember se jöjjön!" - mondta Berki, akinek ma már nem kell a saját pénzét semmibe sem beleadni, elég, ha odarakja az arcát.

"Sokat csökkent a szememben a maga értéke" - vetette oda Sándor, majd pedig a gyarló szót használta a vendégére.

"Pénzzel nem oldunk meg semmit" - reagált Krisztián, aki ezzel végtelenül antipatikus lett a műsorvezető számára, ki is vonult a saját stúdiójából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.