Berki Krisztián: Friderikusz valamit elért húsz-huszonöt éve, de megmaradt azon a szinten

Forrás: TV2, Zsigmond László/Life.hu -
Összezárva Friderikusszal Friderikusz Sándor Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Kiment a szobából, de jobban is tette" – mondja Berki Krisztián Friderikusz Sándorról, aki szerinte megragadt egy szinten.

A vasárnap este adásba kerülő Összezárva Friderikusszal című műsorban kis híján ugyanaz történt, mint Árpa Attila esetében. Ezúttal azonban nem a vendég, hanem Friderikusz Sándor hagyta el a stúdiót. Az ok: Berki Krisztián.

Forrás: TV2, Zsigmond László/Life.hu

A XXI. század polihisztora sokáig tartotta magát, ami a provokatív kérdéseket illeti, ám a jelek szerint Fridi hamarabb belefáradt a verbális huzavonába. Berki a Borsnak azt is elmondta, ő hogyan élte meg mindezt.

"Azzal kritizált, hogy nem adakozom" – emlékezett. "De nehogy már az a Friderikusz Sándor mondja meg nekem, hogy mikor és kinek adakozzak, akinek van egy villája meg egy penthouse lakása. Egyébként is, ha pénzt ad az ember, azzal csak tüzet olt, a problémát magát sosem oldja meg. Ő nem így gondolta, kiment a szobából, és jobban is tette. Legalább volt egy kis időm arra, hogy aludjak egy picit" – mondta Berki.

Persze a "mikroalvását" sem fogadta ki­törő örömmel Fridi, mi­után visszatért hozzá a fürdőszobából. Berki mindenesetre azt reméli, lehet folytatása kettejük kapcsolatának.

"Mindent egybevetve sok a hasonlóság közöttünk. Sándornak már csak azt kellene megtanulnia, hogy változni muszáj. Valamit elért húsz-huszonöt éve, de megmaradt azon a szinten, azt próbálja fényezni, polírozni. És azt is meg kell tanulnia, hogy el lehet fogadni mások véleményét. Neki ez nem mindig megy" – mondta a ma­csó, aki viszont azt nem tagadta, hogy kérdezéstechnikáját szívesen megtanulná a tévéstől.

A lap megpróbálta szóra bírni a másik felet is a műsorban történtek kapcsán. A sajtóügyeket intéző munkatárstól az alábbi válasz érkezett: "Nincs mit mondania Friderikusz Sándornak."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.