első randi párkeresés randi Randevú pasi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárhogy is nézzük, az első randin rengeteg múlthat, az első rosta, aminek során eldől, hogy mennyire passzoltok a másik féllel. Összegyűjtöttünk hét nagyon gáz első randis mondatot!

1. „Sok mindenen keresztülmentem az utóbbi időben.”

Tök jó dolog, hogy közvetlen vagy, de elsőre ne legyen nyitott könyv az életed a másik számára, hiszen ezzel inkább a hibáidra és a problémáidra világítasz rá. Ez nagyon nem szexi az első randin!

Forrás: giphy.com


2. "Az exem egy paraszt.” Nem számít milyen kapcsolataid voltak előtte, rossz fényt vet rád, ha az exedről csúnyákat, valótlanságokat mondasz. Ráadásul ez azt is sugallja, hogy még nem léptél túl a múltadon.

3. "Annyira jól nézel ki." Egy jó flörttel nincs gond, de elsőre azért tartsd kordában az ilyen jellegű mondataidat, ne riaszd meg vagy hogy épp ellenkezőleg, a srác ne érezze azt, hogy máris nyeregben van.

Forrás: giphy.com


4. "A gyerekeim jelentik a mindenséget számomra.” Egy bizonyos életkor fölött óhatatlan, hogy valamelyik félnek gyereke legyen. Egy romantikus randevú azonban ne a lurkókról szóljon, hanem igyekezzetek megismerni egymást.

5. "25 vagyok! Viccelek, mert 35." „Modell voltam és luxusvillában éltem, amíg nem mentünk szét az előző pasimmal.” Az első randin ha hazugságok nem is, elbagatelizálások, féligazságok előfordulhatnak – szigorúan annak érdekében, hogy jobb színben tűnjön fel az, aki mondja. De azért ne ess túlzásokba, az alap dolgokban nem érdemes ferdíteni.

6. "Mennyit keresel?" A legpofátlanabb kérdések egyike. Még ha jól is reagál rá és nem zavarja, hogy a pénztárcájában turkálsz, kimondottan vágyölő lehet a másik pénzügyi gondjait hallgatni az első randin.

Forrás: giphy.com


7. "Neked bejött az online társkereső vagy a Tinder?" Ez a kérdés több sebből is vérzik, egyrészt arra utal, hogy adott esetben még fenn vagy egy ilyen oldalon, másrészt valahol őt is lebuktatod abban az esetben, ha ő is. Ráadásul teljesen összezavarhatja a kezdeti szimpátiát és kellemetlen helyzetet is produkálhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.