Újra szerelmes a Rising Star felfedezettje: Fehérvári Gábor Alfréd szívét egy táncosnő rabolta el

Fotó: Tv2 -
párkapcsolat Fehérvári Gábor Alfréd Rising Star szerelem énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star felfedezettje még a műsor során ismerkedett össze Dórával, aki a show egyik táncosa volt. Alfréd a legújabb klipjében már kedvesével együtt látható. 

A megismerkedésükkor a fiatal lány még kapcsolatban volt, az énekes pedig akkortájt heverte ki januári szakítását. Bár érezték, hogy ez több lesz, mint munkakapcsolat, a szerelem csak később lobbant lángra köztük - írja a Blikk.

Fotó: Tv2

"Alfréd januárban szakított a barátnőjével, emiatt akkor inkább barátokra, mintsem egy újabb szerelemre volt szüksége. Nagyon jóban lettek, összebarátkoztak. Ráadásul Dórának akkortájt szintén volt egy kapcsolata, de aztán ők is szakítottak. Mind a kettejüknek kellett az idő, hogy feldolgozzák az előző kudarcot" - mondta az énekes egyik ismerőse, aki elmondta, hogy a fiatalok ngyon egymásra találtak, és boldogok együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.