Már a szakításban is segít a Facebook

Forrás: Facebook -
fotó Facebook címke szerelem státusz egyedülálló szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szakítani sosem könnyű, különösen a mai modern technika világában, amikor akarva akaratlanul is szembe jön velünk egy-egy megosztott fotó, egy-egy emlékfoszlány a közösségi oldalunkon. Ennek vetett most véget a Facebook. 

Egy szakítás után – ha nem akartunk szembesülni a ténnyel vagy éppen az újdonsült barátnő képével – egyszerűen letilthattuk vagy elrejthettük az idővonalunkon az expasink bejegyzéseit. Ez tűnt korábban a legegyszerűbb megoldásnak, ám ezek a funkciók nem törölték a közös címkézéseket a régi fotókon, vagy az egyéb virtuális emlékeket.

A Facebook most új segédet épített be a szolgáltatásba, amely akkor bukkan fel, ha megváltoztatjuk a kapcsolati állapotunkat. A segéd háromféleképpen limitálja a kínos pillanatokat: egyrészt beállíthatjuk, mennyit láthat a tevékenységünkből a volt barátunk, valamint azt, hogy mi mennyit látunk belőle, ezen kívül pedig megszabhatjuk, hogy mások milyen szinten érhetik el azokat a fotókat és egyéb tartalmakat, amelyeken még közösen voltunk megcímkézve.

facebook szakítás app Forrás: Facebook

Olyan megoldást akartunk fejleszteni, amely segít azoknak, akik épp nehéz időszakon mennek keresztül. Reméljük, ez segít a felhasználóknak a kapcsolataikat könnyebben, kényelmesebben és irányíthatóbban lezárni Facebookon.” – nyilatkozta Kelly Winters, a Facebook termékmenedzsere.

Ez az új funkció jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el, de a termékmenedzser bejelentése szerint hamarosan a világ minden pontján elérhetővé válik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.