Műtétje után újra bombaformában van az egykori szépségkirálynő, Polgár Kriszta

Forrás: Instagram/ Polgár Kriszta -
műtét Polgár Kriszta ciszta bombaforma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kemény időszakon van túl az egykori szépségkirálynő, akinek terhessége alatt növekvő cisztát találtak a méhében. Szerencsére már túl van a műtéten, sőt bombaformában van.

Július végén született meg Polgár Kriszta második gyermeke, Vincent, akit veszélyeztetett terhesként hordott ki a sztáranyuka. Később újra be kellett feküdnie a kórházba az egykori szépségkirálynőnek, hogy 30 centisre nőtt cisztáját eltávolítsák. A műtéten szerencsére túl van, sőt azóta már tökéletes formába hozta magát, amit most Instagram-oldalán mutatott meg.

Forrás: Instagram/ Polgár Kriszta

A fotója mellé a következőket írta: „Talán jó úton járok... 4 hónappal a szülés és 3 hónappal a műtétem után +1 kilót mutat a mérleg. Nem tagadom, hogy megviselt a 3 hónapnyi fekvés és a 20 kiló súlytöbblet, de a lényeg tényleg az, hogy egy egészséges kistörpe van a kezemben akiért (a bátyussal együtt) minden nap hálát adok...”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.