Hoppá! Hét férfival szexelt John Travolta

Forrás: AFP/Gabriel Olsen -
John Travolta meleg szex homoszexualitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több férfi is állítja, a világhírű színész, John Travolta szeretője volt. Ilyen jól működött a Grease-ben látott szexi csípőmozgás?

A National Enquirer magazin címlapján érdekes sztori jelent meg: John Travolta és Kelly Preston 24 éve tartó házassága csak egy nagy kamu, ugyanis a színész a másik csapatban játszik. A híresztelések szerint csak azért nem vállalja fel, hogy meleg, mert a szcientológia egyház elítéli a homoszexualitást, és mivel Travolta ezt a vallást követi, nem szeretne lebukni.

Forrás: AFP/Gabriel Olsen

Azonban egyre több férfi állítja, viszonya volt a Grease sztárjával. A hírek szerint magánpilótájával hat évig volt kapcsolata, és hat másik férfi is kikotyogta, hogy lefeküdt vele. Közülük ketten masszőrei voltak, és állítólag az egyik filmes dublőre is közelebbi viszonyba került vele. Emellett egykori babysitterük, Jeff Kathrein is Travolta párja volt néhány hónapig.

Úgy tudják, felesége, Kelly mindenről tud, de titoktartást fogadott. A magazin információi szerint már 240 millió dollárt költött a házaspár arra, hogy a szeretők befogják a szájukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.