Dolgok, amiket soha ne tegyél az első randin - Ezeket azonnal felejtsd el!

első randi tippek szerelem randi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ünnepek alatt szorgalmasan nyomogattad a Tindert, és sikeresen randira hívott egy lovag? Adunk néhány tippet, amelyeket érdemes megfogadnod.

Van néhány szokás, amelyet jobb, ha sürgősen elfelejtesz, ha randizol. Jól figyelj!

1. Ne csekkolj be Facebookon az első randin! Szegény férfi, nem biztos, hogy azonnal szeretné megosztani mind a 860 ismerősével, hogy épp egy étteremben ül egy ismeretlen lánnyal. Majd ha minden jól megy, néhány hét múlva biztosan szeretne ő is bejelentkezni veled valahonnan.

Forrás: Thinkstock

2. Ne panaszkodj rögtön a munkádról, a családodról, az anyagi helyzetedről.

3. Ne öltözd túl a randit. Az első találkozón biztosan nem operabálba visz, felesleges a nagyestélyi.

4. Ne játszd meg magad! Elvitt egy steakhouse-ba, de te vega vagy? Mondd el neki. Metálkoncertre mentek, de téged a hideg is kiráz az ilyen zenétől? Közöld finoman. Ne higgye azt, hogy olyan vagy, amilyen nem is.

Forrás: AFP

5. Ne villants akkora dekoltázst, mint Miley Cyrus jobb napjain.

6. Ne valld be rögtön, hogy otthon a macskáddal a kezedben szoktál a tükör előtt táncolni, vagy azt, hogy néha kanállal vajat eszel, és azt sem, hogy részegen az exedet hívogatod. Ezek olyan infók, amelyeket elég, ha később tud meg rólad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.