Emily Ratajkowski kerek popsiját mutogatta

fenék Emily Ratajkowski Instagram
A fiatal színésznő semmit nem bíz a képzeletre. Bikiniben vagy csupaszon is előszeretettel pózol.

Emily Ratajkowski Instagram-oldala igazi örömforrás a férfi követői számára. A fiatal modell gyakran készít magáról képeket lenge öltözékben, nemrég pedig teljes valójában is megmutatta magát. Ahhoz képest, ezúttal egy igen szende képet posztolt, ugyanis csak a kerek fenekét villantota meg a rajongóinak.

Forrás: Instagram/Emily Ratajkowski
"Majd hívlak!" - Az ígéret, amelyre aztán életünk végéig várhatunk vívóállásbanhttp://www.life.hu/intim/20160121-megyeri-zsuzsa-dora-parban-szep-szavak-nelkul-ezt-jelenti-a-majd-hivlak-igeret.htmlHatodikosok voltunk. Lacinak meleg, barna szeme volt, és sötétbarna haja. Együtt mentünk reggel iskolába, egymás mellett ültünk németórán (ha ötöst kaptam, megtapsolt), és együtt sétáltunk hazafelé is. Az általános iskolai ballagáson azonban úgy tűnt, a mi történetünk véget ér: ő balra, én jobbra. Se kép, se hang évekig, mígnem egyik nap a következő levél fogadott: „Lehet, hogy téged láttalak reggel a villamoson? És amúgy hogy telt az elmúlt 20 év?" IntimThinkstockElképesztő dolgokat dugdosnak a sztriptízelők bugyijába - Vicces fotó! http://www.life.hu/intim/20160125-nem-konnyu-sztriptizlanynak-lenni-sajtos-szendvics-wc-kefe-kupon-landol-a-bugyiban.htmlA táncosok élete korántsem nevezhető könnyűnek és problémamentesnek. Akadnak olyan vendégek ugyanis, akik kicsit furcsán próbálnak fizetni egy-egy műsor után. Intim--Berki Krisztián szexpartnerkeresőn tűnt fel - Már egy éve regisztrált! http://www.life.hu/intim/20160125-berki-krisztian-tinderen-nyomul-egy-eve-tagja-a-szexpartner-kereso-oldalnak.htmlAz Édes Élet sztárját több hölgy is megtalálta a világ egyik legnagyobb társkereső alkalmazásán. A sztár szerint csak egy munkáról van szó. IntimOrigoCeline Dion teljesen összetört férje temetésén - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160125-celine-dion-teljesen-osszetort-ferje-rene-angelil-temetesen.htmlCeline Dion élete legnehezebb időszakát éli, férje, René Angelil temetésén pedig már nem tudta tartani magát - a fotósok és a gyászoló rajongók szeme láttára teljesen összeomlott. Intim--Cinthya Dictator furcsa szerelmi háromszögéről vallotthttp://www.life.hu/intim/20160125-cinthya-dictator-szerelmi-haromszogben-elt-az-elmult-evben.htmlA fotóslány szerelme soha nem csillapodott Varga Viktor iránt, de volt más férfi is, aki megdobogtatta a szívét. Intim--Továbbra is imádjuk nézni ezt a gyönyörű férfit, na!http://www.life.hu/intim/20160124-mans-zelmerlowot-az-eurovizio-sved-nyerteset-imadjuk-nezni.htmlMíg Magyarországon épp hogy elstartolt A Dal, addig a tavalyi Eurovízió nyertese látszólag boldogabb, mint valaha. Őrülten jóképű, és rajongói szerencséjére rendszeresen posztol is.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.