Szexi képeken pózolt ÉNB Barbi

Forrás: RTL Klub -
fotó mellnagyobbítás szexi melltartó Éjjel-nappal Budapest RTL Klub ÉNB Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét dögös fotók készültek az Éjjel-Nappal Budapest főszereplőjéről, Barbiról, aki ezúttal gyönyörű dekoltázsát is megmutatta, ami az utóbbi időben megváltozott.

ÉNB Barbi a férfiak legnagyobb örömére úgy döntött, kés alá fekszik, és aláveti magát egy mellnagyobbító műtétnek.

Forrás: RTL Klub

"Nem gondolom, hogy ez a 21. században olyan nagy dolog lenne" - mondta mosolyogva Barbi, aki többször állt már a fényképezőgép előtt, a szőke sorozatsztár ugyanis viszonylag gyakran készített magáról olyan fotókat, amelyeken a nőiessége kapja a fő hangsúlyt. Láthattuk már fejen állva, ablakpárkányon pózolva, sőt egy száll melltartóban is. Ezúttal azonban már a melltartó is mellőzve lett. Barbi azonban nem teljesen elégedett a most róla készült képekkel.

Forrás: RTL Klub

"Örök elégedetlen vagyok, mindig találok valami hibát, sajnos csak nagyon kevés olyan fotó készült eddig rólam, amire nyugodt szívvel azt tudom mondani, hogy tetszik" - mondta az RTL Klub sztárja, aki azt nem akarta elárulni, miért döntött a mellnagyobbítás mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.