Végre! Fogamzásgátlót találtak fel pasiknak

Forrás: Thinkstock -
szex férfi fogamzásgátló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az apró eszköz abszolút veszélytelen és tényleg egy “gombnyomással” biztonságossá tehető vele a szex!

A fogamzásgátló tabletták szedésénél számos mellékhatás fordulhat elő, és vannak, akik eleve idegenkednek attól, hogy befolyásolják a hormonrendszerük természetes működését. Sokszor felmerült már az ötlet, hogy a férfiaknak is készítenek olyan fogamzásgátló eszközt, ami semmit nem von le a szexuális élményből, ugyanis az óvszer ellen a legtöbbjüknek ez a kifogása. Úgy tűnik végre sikerült olyasmit feltalálni, ami megoldást nyújthat ezekre a problémákra.

Forrás: Thinkstock

Clemens Bimek német kutatóorvos egy olyan eszközt fejlesztett ki a férfiak számára, amivel gyakorlatilag egy gombnyomással biztonságossá tehetik a szexuális életüket. A találmány neve a Bimek SLV, ami egy implantátum. Az apró eszköz megakadályozza, hogy a spermiumok keveredjenek az ondóval. Egy életen át viselhető, és egy kapcsolóval szabályozni lehet, attól függően, hogy a pár szeretne-e kisbabát, vagy sem.

Forrás: bimek.com

Az eszközt érzéstelenítéssel helyezik fel az ondóvezetékbe, és az apró beavatkozás után már el is lehet felejteni a fogamzásgátló tablettákat. Clemens Bimek először saját magán tesztelte a szerkezetet, és úgy tűnik, minden rendben volt, de a hivatalos tesztek később kezdődnek el. Ha minden jól megy, már 2018-ban piacra dobhatják a forradalmi eszközt, ami utána Magyarországra is megérkezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.