Zámbó Krisztián olaszul szeretné visszahódítani barátnőjét

békülés olasz párkapcsolat csábítás dal szerelem Zámbó Krisztián szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes az újévet szakítással kezdte, ám most egy romantikus olasz slágerrel csábítaná vissza volt kedvesét - ehhez pedig rajongói segítségét kérte. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Zámbó Krisztián se veled, se nélküled kapcsolatában, most a békülés útjára szeretne lépni. Az énekes azt találta ki, hogy olasz amorózóként csábítaná vissza szerelmét, és közösségi oldalán kért segítséget olasz tudású rajongóitól.

Forrás: RTLKLUB

„Valaki le tudná íni nekem ezt a dalt, fonetikusan, ahogy éneklik, sajna nem tudok olaszul„ – írta a Facebookon Krisztián, aki a Borsnak a következőket mesélte.

„Fájdalmasan szép dal. Én szerelmes típus vagyok, és sajnos elég sokat csalódom. Túl nagy a szívem, túl nagy a szerelemvágyam, és bevallom, várom vissza a volt barátnőmet, akivel nemrég szakítottunk. Most az van, hogy pihentetjük egymást, nem nagyon beszélünk, aztán meglátjuk mi lesz" – mondta Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.