100 milliónál is többet költött azért, hogy úgy nézzen ki, mint Ken

plasztika Rodrigo Alves Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem érzete jól magát saját testében a brazil származású Rodrigo Alves. Rengeteg plasztikai műtét árán vált azzá, aki mindig is szeretet volna lenni. 

Sokkal magabiztosabbnak és boldogabbnak vallja magát a férfi most, hogy átesett körülbelül 42 plasztikai műtéten. Rodrigo Alves azért feküdt ennyiszer kés alá, hogy minél inkább hasonlítson Ken babára, és ő teljesen elégedett az eredménnyel. Nagyjából 110 millió forintnak megfelelő összeget költött a különböző beavatkozásokra.

Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

Vég nélkül lehetne sorolni,miket szabatott át magán a férfi. A legtöbbet a hasába ültetett implantátumokért fizetett, amiknek hála most olyan, mintha izmoktól dagadna a hasfala.

Forrás: Instagram/Rodrigo Alves

A férfi elárulta a The Sun magazinnak, hogy sajnos hiába tornázott, az álomalakot nem tudta volna természetes módon elérni, ugyanis valamilyen hormonális rendellenességben szenved. A műtétek után viszont boldogabb, mint valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.