Selena Gomez visszaesett? Ismét alkoholba fojtotta bánatát

Selena Gomez Justin Bieber alkohol
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt még mindig felzaklatja egykori szerelme, Justin Bieber, aki a napokban több régi közös képüket is közzétette.

Egyszer már sikerült túljutnia az alkoholproblémáin a hírességnek, de mindig történnek olyan esetek, amik miatt visszatér az italhoz. Általában Justin Bieber okoz neki olyan fájdalmat, amit csak alkohollal tud átvészelni.

Forrás: AFP

Az elmúlt napokban az énekes több egykor készült közös képüket is megosztotta, amit valószínűleg Selena Gomez nagyon is fájlalt. A felszakított régi sebek kezelésére pedig ismét az alkoholhoz nyúlt. A TMZ információi szerint az énekesnő Texasba ruccant ki, ahol bizony belevetette magát az éjszakai életbe. Állítólag teljesen lerészegedett az italoktól, amiket folyamatosan rendelt. A vad buliról még egy asztalon táncolós videó is kikerült a közösségi oldalakra. Reméljük, nem esett vissza az énekesnő!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.