Dakota Johnson: "A szürke ötven árnyalata szexjelenetei elég unalmasak"

film forgatás szex szexjelenet Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a színésznő nagyon élvezi a film forgatásait, elmondása szerint mégsem tudja teljesen beleélni magát a forró szexjelenetekbe. Ennek oka, hogy szerinte sokszor elég unalmasak az intim pillanatok. 

A 26 éves Dakota Johnson a hírek szerint gond nélkül bevállalta a durvább jeleneteket is, ám egy nemrég vele megjelent interjúban már arról beszélt, hogy néha kissé unta a dolgot. Anastasia Steele és Christian Grey szadomazo kapcsolata jövőre kerül újra a mozikba - írja a Mirror.

Forrás: UIP Dunafilm

"Nem vagyok szégyenlős tipus, ha szexről van szó, de amikor már hét órán keresztül forgatunk kissé kiborulok. Örülök, ha túl vagyunk rajta. A szürke ötven árnyalata szexjelenetei néha elég unalmasak, de én így is élvezem őket" - nyilatkozta a fiatal sztár.

Ő választhatja szét A szürke ötven árnyalata szerelmeseit

Készül A szürke ötven árnyalata folytatása, azaz A sötét ötven árnyalata, ami egy igazán izgalmas szerelmi háromszöggel kecsegtet. Már azt is találgatják, hogy ki állhat majd a szerelmesek közé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.