Diana hercegnő újabb titka: Teniszcsillaggal csalta Károlyt?

tenisz Slobodan Živojinović megcsalás Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Slobodan Zivojinovic egykori sportoló azt állítja, hogy kapcsolata volt a hercegnővel, miközben ő Károly házastársa volt.

Az 52 éves teniszező néhány napja állt elő a történettel. Azt állítja, hogy Dianával nagyon közeli kapcsolatba kerültek a 80-as években, miután a hercegnő többször is megnézte őt játszani Wimbledonban.

Forrás: AFP

Az első beszélgetésük során Diana a teniszről kérdezte a férfit, ezt követően kezdtek találkozgatni, miközben Diana Károly herceg felesége volt, és a sportolónak is volt menyasszonya.

Forrás: Wikipédia

Ő egy csodálatos nő volt. Vele mindent meg tudtam beszélni, még az egyszerű dolgok is lenyűgözővé váltak. Nem akarok minden részletet kibeszélni most, hogy ő már nincs köztünk. Annyit mondhatok, nagyon jó érzés volt, hogy megnézte a mérkőzéseimet, és támogatott” - idézte Slobodan Živojinović szavait a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.