Gönczi Gábor: “A házasságomban finoman szólva repedezett az alap”

Fotó: Szilvia Marton - Origo -
Gönczi Gábor házasság párkapcsolat karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető még maga sem számított arra néhány évvel ezelőtt, hogy ennyire felfordul majd az egész élete. Minden megváltozott körülötte, pedig jobban szereti az állandóságot. 

Nem szereti a változásokat Gönczi Gábor, pedig jócskán kijutott neki belőle az elmúlt időszakban. Magánéletében és karrierjében is változás állt be, amit félelmei ellenére jól kezelt. Saját bevallása szerint is szüksége volt már arra, hogy fenekestül felforduljon az élete, mert mikor 40 éves lett, úgy érzete, nem ott tart az élete, ahol kellene.

Fotó: Szilvia Marton - Origo

“Már a kerek évforduló előtt érzetem, hogy nincs minden rendben, sem a magánéletemben, sem a munkámban” - vallotta be Gönczi Gábor, és azt is hozzátette, hogy tudta, öt-tíz év múlva nem fog jól állni neki a műsora, vagy éppen kifut alóla. A párkapcsolatával is hasonló volt a helyzet.

“A házasságomban finoman szólva repedezett az alap.

Aztán rájöttem, hogy csak bátorság kérdése, hogy az ember ezzel szembenéz-e vagy bemagyarázza, hogy minden rendben van” - mondta a műsorvezető a Hot! magazinnak, aki úgy érzi, hogy bátran viselkedett, amikor szembenézett magánéletének menthetetlenségével. Ma már új párkapcsolata és új munkája is van a műsorvezetőnek.

David Bowie özvegye elárulta, mi volt a hosszú házasságuk titkahttp://www.life.hu/intim/20160421-david-bowie-enekes-ozvegye-iman-elarulta-24-evig-tarto-hazassaguk-titkat.html24 éven át kitartottak egymás mellett jóban és rosszban. A januárban elhunyt énekes özvegye, Iman Abdulmajid megosztotta, hogyan sikerült megőrzniük szerelmüket ennyi éven át. Intim--Szinetár Dóra: "Sokáig tartott, mire meg tudtam bocsátani magamnak"http://www.life.hu/intim/20160421-szinetar-dora-maganeleterol-beszel-sokaig-tartott-mire-megbocsatotta-maganak-hogy-nem-tudta-megelni.htmlBár sok szerepbe bújt már a színésznő, saját maga elfogadásához hosszú út vezetett. Saját bevallása szerint viszont már lassan a fináléhoz közelít. IntimOrigoHajdú Péter: „Ha Kata hűtlen lenne, nem viselném el"http://www.life.hu/intim/20160421-hajdu-peter-a-tv2-musorvezetoje-oszinten-elmondta-velemenyet-a-hutlensegrol.htmlA műsorvezető egy tabutémának számító kérdésben mondta el őszintén a véleményét. Intim--George Clooney: "Megtaláltam életem szerelmét"http://www.life.hu/intim/20160421-george-clooney-interju-megtalalta-elete-szerelmet-felesegeben-amal-clooneyban.htmlA szívtipró - aki korábban megrögzött agglegény volt - meghatóan nyilatkozott feleségéről, a 38 éves Amal Clooney-ról. IntimAFPÚj őrület! Japán lányok gombákat nyalogatva mutatják be a kapcsolatok fázisaithttp://www.life.hu/intim/20160420-a-gombanyalogato-japan-lanyok-mutatjak-be-a-kapcsolatok-kulonbozo-fazisait.htmlA japánok mindig kitalálnak valamit! Most egy olyan reklámot készítettek, melyben fiatal lányok gombákat nyalogatva muatatják be a párkapcsolat különböző fázisait. Intim--Mészáros Dóra pucérkodik az unalom ellenhttp://www.life.hu/intim/20160421-meszaros-dora-facebookra-meztelen-kepet-toltott-fel.htmlNem meglepő, hogy Dóra Facebook-oldalán szexiskedik, hiszen a playmate eddig is szívesen örvendeztette meg követőit testével, ám ez a közösségi oldal számára már túl unalmas. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.