Ez egy magányos világ: Mindent a kapcsolatfüggőségről

szerelem kapcsolat kapcsolatfüggőség
MItől szenvednek ma a párkapcsolatfüggő emberek? Mik a hibák, és miért nem vesszük észre őket? Pilát Gábor elmondja véleményét a témában.

A Tabuk nélkül a párkapcsolatról szókimondó műsorvezetője, a Life.hu állandó szerzője szerint, ha rossz alapokra kezdünk építkezni, a következő és a következő kapcsolatunk sem lehet jó.

A szerzőről

A "Tabuk nélkül a párkapcsolatról" közösséget azzal a céllal hoztam létre, hogy a tapasztalataim alapján támogatást, segítséget nyújtsak azoknak a pároknak és párjukat kereső embereknek, akik minőségi élet megélésére törekszenek, legyen az párkapcsolat, munka, gyereknevelés vagy önmagunk megtalálása a világban.

Facebook/Tabuk nélkül a párkapcsolatról
A szerelem rövid, a házasság hosszú? Esélylatolgatás hűtlenség előtt!http://www.life.hu/intim/20160202-pilta-gabor-a-szerelem-rovid-a-hazassag-hosszu-fontos-az-eselylatolgatas-hutlenseg-elott.htmlA házasságkötés szinte mindig csodás pillanat. A nehézségek legfeljebb utána jönnek... Intim--Valami, aminek mindenki a gazdája, valójában senkié sehttp://www.life.hu/intim/20160128-pilat-gabor-valami-aminek-mindenki-a-gazdaja-valojaban-senkie-se-1.htmlAmikor egy kőművesbrigád élére kinevezett vezető egész nap a falat rakja, akkor ő nem vezető, hanem kőműves. Ha a raktáros meg épp targoncázik, akkor éppen targoncás... Intim--Amikor a megcsalás után jobb kezünkkel megveregetjük a bal vállunkat...http://www.life.hu/intim/20160223-pilat-gabor-a-megcsalasrol-amikor-a-jobb-kezunkkel-megveregetjuk-a-bal-vallunkat.htmlMielőtt megcsalod, előtte le fogod értékelni. Utána pedig önigazolásokat gyártasz. Az ember alapvetően egy etikus lény, nem egy társadalmi mázzal bevont állat, mint azt időnként próbálják ránk erőltetni. Intim--Az elnyomás akkor szűnik meg, amint az egyik kilép a játszmábólhttp://www.life.hu/intim/20160218-pilat-gabor-az-elnyomas-abban-a-pillanatban-szunik-meg-amint-az-egyik-kilep-a-jatszmabol.htmlA kifejlett és masszív egóval (az elme által gyártott hamis éntudat) rendelkező ember önbizalma és önértékelése is alacsony tartományban kullog, még akkor is, ha az illető igyekszik Istent játszani. Intim--Ne hánytorgasd fel újra, amit egyszer már megbocsátottál!http://www.life.hu/intim/20160217-pilat-gabor-a-mult-elrontott-es-kijavitott-osztalyzatait-felhanytorgatni-tilos.htmlA múlt elrontott és kijavított osztályzatait felhánytorgatni tilos. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.