Drogokkal fogyaszthatták le egy valóságshow versenyzőit

Forrás: Thinkstock -
fogyás drogok per kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Biggest Loser, azaz A nagy fogyás című valóságshow egyik játékosa bíróság elé akarja vinni az ügyet. Állítása szerint kegyetlenül bántak velük a producerek.

Az amerikai A nagy fogyás, vagyis a Biggest Loser pár versenyzője a New York Postnak fedte fel a műsor szörnyű kulisszatitkait. Egyikük,

Suzanne Mendonca most perrel fenyegetőzik.

Suzanne Mendonca Forrás: NBC

A nagy fogyás című műsor az erősen túlsúlyos jelentkezőkről szól, akiknek adott idő alatt minél több kilótól kell megszabadulniuk. Mendonca szerint a producerek mindent megtettek az eredményes fogyás érdekében: nem kaptak vizet a végkimerülésig hajszolták őket, sőt

olyan drogokat is kaptak, amelyek elősegítették a fogyást.

A kép illusztráció Forrás: Thinkstock

A második évadban versenyző nő azt is hozzátette, hogy a stáb orvosa sem tett semmit, az ő szezonja alatt pedig

öt ember került kórházba.

Mint mondja, a produkció hosszú távon is tönkretette az életüket, más emberként jöttek ki a műsorból, ráadásul az ő versenytársai felének a házassága is ráment a tévés kalandra. A műsort adó NBC tagadja a vádakat, azt állítják, hogy a versenyzők egészsége és biztonsága mindig is elsődleges volt a valóságshow készítése során.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.