Mi? Joe Manganiello máris félrelépett!

esküvő Joe Manganiello Sofía Vergara megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Sofía Vergara és Joe Manganiello még csak fél éve mondták ki a boldogító igent, a hírek szerint már most tönkrement a kapcsolatuk, és ebben egy harmadik fél a hibás. 

Tavaly sokan alig várták a pillanatot, hogy Hollywood legszebb álompárja végre oltár elé álljon. A mesés lagzi után felhőtlen boldogság vette kezdetét, amelybe a jelek szerint hamar belerondított egy csinos hölgyemény. Állítólag a pár folyamatosan veszekszik, de nem csak emiatt, hanem azért is, mert Sofía állandóan piszkálja Joe-t a pénz miatt - írja a Mediamass.

Forrás: AFP/Robyn Beck

A lap szerint a színész nem bírja elviselni az állandó vitákat, így egy másik csajhoz menekült. Legutóbb sikerült le is buknia a felesége előtt. Joe nemrég kórházba került súlyos vakbélgyulladással, amit meg is kellett műteni. A pár egyik közeli ismerőse elárulta, hogy a szexi sztár folyamatosan flörtölt a nővérkékkel, egyszer pedig a felesége előtt kezdett ki egy ápolónővel. Sofía állítólag annyira kiakadt, hogy ordítva veszekedtek, azóta pedig a válást fontolgatják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.