Johnny Depp exfelesége titokban összeházasodott egykori barátnőjével

Forrás: AFP/Patrick Hamilton -
esküvő házasság feleség válás barátnő Amber Heard Johnny Depp férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég nyilvánosságra került dokumentumok szerint Amber Heard 8 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget egykori barátnőjének, Tasya Van Ree-nek, akinek vezetéknevét is felvette.

Napok óta Amber Heard és Johnny Depp válásától hangos a sajtó. Az egykori hollywoodi álompár 15 hónappal az esküvőjük után jelentették be, hogy elválnak útjaik, és ennek - a színésznő véleménye szerint - nem más, mint Johnny Depp erőszakossága, iszákossága és drogügyei az oka.

Forrás: AFP/Patrick Hamilton

A színész tagad, a sajtó azonban nem nyugszik, amíg végére nem jár az igazságnak: a biszexualitását nyíltan vállaló Amber Heard a hírek szerint ismét közel került egykori barátnőjéhez, Tasya Van Ree-hez, akivel a Daily Mirror birtokába jutott dokumentumok szerint a színésznő 2008-ban össze is házasodott Kaliforniában a legnagyobb titokban.

A papírok szerint a nevét is megváltoztatta Amber Van Ree-re "élettársi kapcsolatuk" miatt. Hogy mindez hogyan fogja befolyásolni a válási procedúrát, arról egyelőre nincs hír.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.