Amber Heard bántalmazással vádolja Johnny Deppet

Forrás: AFP/Patrick Hamilton -
Amber Heard családon belüli erőszak Johnny Depp bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő alig több mint egyévnyi házasélet után adta be a válókeresetet mindössze 3 nappal azután, hogy Depp anyja meghalt. Most azt állítja, hogy a férje megütötte őt, ezért fognak elválni.

Amber Heard egy olyan képet nyújtott be a bíróságon, amin zúzódások láthatóak az arcán. Azt állítja, Johnny Depp okozta a sérüléseket. A színésznő elmondása szerint egy telefonnal ütötte meg a férje, ami el is tört. Johnny pénzt ajánlott Amber hallgatásáért, de a színésznő egyből beadta a válókeresetet.

Forrás: AFP/Patrick Hamilton

Amber azt is állítja, hogy többször a családon belüli erőszak áldozatává vált, ezért el akarta küldetni a hamarosan volt férjét dühkezelési terápiára, de a bíró elutasította. A színésznő háztartási támogatást is kért, valamint az egyik kutyát is el akarta venni a színésztől, de a bíró ezeknek a kéréseknek sem tett eleget, viszont kimondták, hogy Depp 100 yardnál (91 méter) nem mehet közelebb hozzá - írja a TMZ.

Amber Heard Forrás: TMZ

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.