Újabb áldozat vallott uszodai erőszakról

Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Ric Frazier -
nemi erőszak erőszak molesztálás Margitsziget áldozat uszoda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A harmincas évei végén járó nő állítja, kilencéves korában molesztálta úszóedzője, aki egy nagyra tartott, idős, azóta elhunyt szakember volt.

A Kiss-ügy kirobbanása sarkallta a nőt arra, hogy megossza történetét. Fiatalon, mindössze 8 évesen kezdett el úszni. Nem akart bajnok lenni, egészségügyi okokból választották szülei ezt a sportágat. Ismertségek révén került a Margitszigetre egy olyan edzőhöz, akit szakmája mestereként tartottak számon - írja az Átlátszó.hu.

Képünk illusztráció Forrás: Cultura Creative/© Cultura, all rights reserved./Ric Frazier

A hajnali edzések alatt a nővel - akit a portál Judit néven emleget - végig ott volt az édesanyja is, akinek gyakorlatilag a szeme előtt történtek az események. Az edző Juditot mindig átküldte egy távolabbi medencébe, ahova ő is utána ment.

röviddel azután, hogy elkezdtem nála úszni, elkezdett fogdosni. Molesztált. Simogatott, foglalkozott velem, tapogatott mindenhol. Gyakorlatilag ott azonnal elveszítettem a szüzességem”

az edző rávette, hogy ne mondja el a szüleinek a történteket, mert azok megutálnák őt, és állami gondozásba kerülne.

Kislányként nagyon megijedt ettől, így hallgatott. Soha nem történt feljelentés az ügyben. A molesztálások sora folytatódott, sőt, sokkal rosszabbra fordult a helyzet. „

Elindultam edzés után az iskolába a kihalt Margitszigeten. Utánam jött, és ettől nagyon meglepődtem, megijedtem. Az látszott rajta, hogy megőrült,

Ezután megerőszakolt.

Rendőrségi feljelentés sem történt,

elsősorban azért, mert szülei kifejezetten a rendszer ellenségeinek számítottak. Az úszással természetesen végleg felhagyott, de meggyőződése, hogy ami vele történt, nem lehetett egyszeri eset.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.