Szemműtéte óta két bottal kénytelen járni Lázár Kati

Forrás: MTI/Kallos Bea -
szemműtét bot Lázár Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyszerű sétához vagy éppen a bevásárláshoz is szüksége van a két botjára a Jászai Mari-díjas színésznőnek.

Szemműtéten esett át többször is Lázár Kati színésznő, ezért kénytelen mindenhova két bottal járni. Hiába tartja nagyon sok ember ezért különcnek, neki a biztonsága az első.

Forrás: MTI/Kallos Bea

"Volt szemműtétem, nem is egy.

Bizonytalanul járok. Kétfajta dioptria van a szememben, és nem akarok megbotlani.

Tudom, hogy most ez divat, bár este nemigen használják, de én vagyok az a bolond, sötét szemüveges nő, aki közértbe, színházba, rendelőbe, mindenhova nordic bottal megy" - mondta a színésznő. Hozzátette, a színpadon nincs rájuk szüksége.

"A színpadot kipróbálom, megismerem minden területét, így ott nem félek a botlástól.

Én az idegen területen félek, mert nem látom helyesen az arányokat" - vallotta be Lázár Kati a Borsnak, akinek legnagyobb öröme az unokája. "Eléggé intenzív, csodálatos unokám van. Elkeseredek, ha arra gondolok, hogy nem tudok minden olyat megmutatni neki a világból, amit a lányomnak igen. Az élet önmagában már nem érdekel engem, csak az, hogy velük minden rendben legyen" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.