Liz Hurley és Hugh Grant ismét egy pár?

Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Gareth Davies -
sztárpár páros Hugh Grant Liz Hurley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy az exszerelmesek, Elizabeth Hurley és Hugh Grant között annak ellenére is szoros barátság szövődött, hogy a színész egy prostituálttal csalta meg Lizt. Ám egy kissé gyanús, hogy egyre többször kapják őket együtt lecsevégre, legutóbb például a színésznő chelsea-i otthona előtt.

A legjobb exek listáját Elizabeth Hurley és Hugh Grant vezeti, mivel a szoros barátságuk az ékes bizonyíték arra, hogy a színésznő végleg megbocsátotta volt kedvese félrelépését egy prostituálttal.

Hugh Grant és Liz Hurley 13 évvel ezelőtt Forrás: NORTHFOTO/EMPICS Entertainment/Gareth Davies

Bár a két híresség 13 évig élt boldog kapcsolatban, a szakítás sajnos elkerülhetetlen volt, miután Hugh félrelépett. Mindennek ellenére továbbra is együtt lógnak, az alábbi képen például Hugh épp a színésznő háza előtt parkolt, majd

elvitte volt kedvesét egy körre.

Forrás: NORTHFOTO/Neil Warner/Ben Eade/KGC Photo Agency LLP/Kgc-102/195

Nagyon megöregedett az egykor vonzó Hugh Grant

Nincs mese, Hugh Granten is fog az idő vasfoga. Az immár 54 éves (!) brit színészt a hétvégén kapták lencsevégre Wimbledonban. A fotót itt megnézheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.