Saját pasiját szoptatja a nő, már ez a foglalkozása is!

Forrás: Facebook/Jennifer Mulford -
szoptatás férfi felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az atlantai Jennifer Mulford tudta, hogy milyen érzés kisbabát szoptatni, hiszen neki is van már egy lánya, aki már 20 éves. Ő azonban át akarta élni ugyanazt az élményt egy felnőttel.

Rengetegszer olvasott a felnőtt szoptatásról Jennifer Mulford, ezért eldöntötte, ő i s ki akarja próbálni. Különböző fórumokon keresgélt partnert a bizarr ötletéhez, de nem igazán talált megfelelő személyt.

Jennifer Mulford Forrás: Facebook/Jennifer Mulford

Azonban egy gyerekkori szerelmében megtalálta a tökéletes partnert. A 36 éves testépítő Brad ugyanis arról mesélt neki, hogy mindig is a nagy mellek megszállottja volt. “Ez volt a tökéletes alkalom, hogy beszámoljak neki az ötletemről” - mondta Jennifer. Szerencséjére Brad egyből nyitott volt a bizarr tervre.

Jennifer és Brad Forrás: Jennifer Mulford

Mivel Jennifer 20 éve nem szoptatott, be kellett csapnia a testét, így kétóránként megszoptatja barátját, és különböző pirulákat is szed, hogy beinduljon a teje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.