Vajon szexelhetnek dögös cicáikkal a foci EB játékosai?

Forrás: Annkathrinvida.com -
foci EB 2016 foci EB foci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bulvárlapok egyik fő témája volt a futball-Eb előtt, hogy vajon a játékosok feleségei és barátnői bebocsátást nyernek-e az edzőtáborba, majd a csapatok szállodáiba vagy sem. Akadnak válogatottak, ahol ez kizárt, a németek azonban jóval nagyobb nyitottabbak.

A horvátok kapitánya, Ante Cacic kijelentette, hogy a válogatott deauville-i főhadiszállásán semmi keresnivalója a feleségeknek és barátnőknek.

Ann-Kathrin Brömmel, Mario Götze barátnője Forrás: Annkathrinvida.com

Az angoloknál azonban Roy Hodgson már nem volt ennyire konzervatív, hasonlóan a korábbi világversenyekhez azt engedte, hogy a hotelen kívül a csapat némi időt a családdal töltsön.

A németeknél Thomas Schneider másodedző azt mondta, a válogatott programjának része, hogy bizonyos napokon a női családtagok látogatóként a hotelbe érkezzenek.

Ana Ivanovic és Bastian Schweinsteiger Forrás: AFP/Oli Scarff

Így aztán a szerencsés lesifotósok Évian-les-Bains luxusszállodájánál lencsevégre kaphatnak olyan szépségeket, mint Mario Götze barátnője, Ann-Kathrin Brömmel vagy Bastian Schweinsteiger kedvese, a szerb teniszcsillag, Ana Ivanovic - tájékoztat az Origo.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.