Dakota Johnson pikáns fotóval hergeli a rajongóit - Nyilvánosan magához nyúlt?

Dakota Johnson pikáns A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan Instagram
Ahogy arról korábban már írtunk, Dakota Johnson az elmúlt néhány hétben A szürke ötven árnyala c. film folytatását forgatta Franciaországban, szexi partnere, Jamie Dornan oldalán. A nizzai munkálatok csütörtökön befejeződtek, de úgy tűnik Dakota nehezen engedi el Anastasia Steele szexéhes karakterét.

A színésznő a minap egy igen pikáns fotót tett közzé Instagram oldalán. A képen Dakota egy kocsiban ülve gyakorlatilag magához nyúlt.

Forrás: -Instagram/Dakota Johnson

Mindenki megnyugodhat, az egyébként visszafogott színésznő nem a pornóiparba próbál meg betörni, csupán vicceskedve reflektált A szürke ötven árnyalatára és Anastasia Steel karakterére.

A színésznő ebben az egy hónapban olyannyira átélte a kiéhezett Anastasia szerepét, hogy - mint írta - már-már identitásválságban szenved most, hogy befejeződött a forgatás.

Így veheted rá a pasit, hogy gumit húzzon - Te is élvezni fogod!http://www.life.hu/intim/20160603-ha-van-ovszer-a-pornoban-a-ferfiak-szivesebben-huznak-gumit.htmlKözös pornónézésre fel! Azok a férfiak ugyanis, akik olyan pornót néznek, amelyben az óvszer is feltűnik, maguk is jó eséllyel húznak gumit. Intim--Lehet, hogy a te pasid is csak megjátssza az orgazmust - Derítsd ki! http://www.life.hu/intim/20160603-nem-csak-a-nok-szinlelik-az-orgazmust-a-ferfiak-is-szoktak.htmlA nők többsége képes arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő nyögésekkel álcázza, hogy nem élvezett el, de a férfiak esetében egyértelműbb jele van az orgazmusnak. Ennek ellenére mégis számos férfi létezik, aki gyakran játssza el a kéjérzés legmagasabb fokát. Intim--Lehet, hogy te is a saját apádba vagy szerelmes?http://www.life.hu/intim/20160603-a-nok-szivesen-valasztanak-az-apjukhoz-hasonlo-karaktert-parkent.htmlRégóta közkeletű ténynek számít, hogy a nők előszeretettel választanak maguk mellé olyan férfit, aki erősen hasonlít édesapjukhoz mind a külsőségek, mind pedig a személyiségjegyek tekintetében. Intim--Megcsaltak és elhagytak? Szerencséd van! Így lesz boldogabb az életedhttp://www.life.hu/intim/20160514-jol-jar-az-a-no-akit-megcsaltak-es-elhagytak.htmlAzok a nők, akiket megcsal a párjuk, és ezért szakításra kerül a sor, hosszú távon győztesként jönnek ki a kalandból: egy kapcsolati gyászidőszakot követően magasabb párválasztási intelligenciával állnak a dolgokhoz, ezért sikeresebb lesz a következő kapcsolatuk. Intim--Ekkora az ÁTLAGOS és ekkora az IDEÁLIS pénisz http://www.life.hu/intim/20160513-mekkora-az-atlagos-es-az-idealis-penisz.htmlSzámít-e a pénisz mérete? Megoszlanak a vélemények a témában. A leginkább attól függ a válasz a kérdésre, hogy hol élünk: a lengyelek, az osztrákok és az olaszok sokat várnak, a portugáloknak, a franciáknak és a briteknek nem igazán számít, mekkora a rúd. Intim--Lehet, hogy te is melegnek születtél? A DNS-ed eláruljahttp://www.life.hu/intim/20160220-a-dns-teszt-elarulja-ki-szuletett-melegnek.htmlTudósok szerint 70 százalékos pontossággal működik az a DNS-teszt, amely elárulja, hogy homoszexuális-e az alany. Állítólag már a méhben kiszűrhető, ki fog később saját neméhez vonzódni. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.