Válságban van Görög Zita házassága?

Forrás: Facebook/Görög Zita -
Koltay Tamás Görög Zita házasság válság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még egy éve sincs, hogy a modell úszott a boldogságban, amikor párja eljegyezte. Aztán jött az álomesküvő, de állítólag most kapcsolatuk zátonyra futott. A híresztelések szerint már külön is költöztek.

Görög Zitát ötször jegyezték el, de abban biztos volt, hogy az utolsó alkalommal oltár elé is áll. Így is történt, párjával alig egy év együttlét után mondták ki a boldogító igent egy meseszép szigeten. Egymást kérték karácsonyra, mindketten komolyan gondolták, hogy megtalálták az igazit.

Forrás: Facebook/Görög Zita

Nem is számoltak be a lapok feszültségekről, veszekedésről, úgy tűnt, hogy a legnagyobb harmóniában élnek, ám állítólag mostanra tönkrement a házasságuk. A Bors szerint

már külön is élnek egymástól,

az informátoruk azt állítja, kimaradt az összecsiszolódás az életükből. A lapnak nem akart nyilatkozni a műsorvezető a híresztelésről, mi is keressük Görög Zitát, amennyiben sikerül elérnünk, frissítjük a cikkünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.