Alakul a botrány! Szexuális zaklatás miatt perel a kirúgott tévés

Forrás: AFP/2014 Getty Images/Rich Polk -
szexuális zaklatás Gretchen Carlson televíziózás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat másik nő támasztja alá Gretchen Carlson vádját, miszerint a Fox News főnöke, Roger Ailes szexuálisan zaklatta.

Mint arról az Origo beszámolt, a Fox News kirúgott műsorvezetője, Gretchen Carlson pert indított volt főnöke, Roger Ailes ellen, azt állította, hogy csak azért rúgták ki, mert nemet mondott a férfi szexuális ajánlatára.

Úgy tűnik, Ailes hiába reagált rögtön, bosszúhadjáratnak kiáltva ki egykori alkalmazottja vádját, időközben több nő is Carlson mellé állt.

Gretchen Carlson Forrás: AFP/2014 Getty Images/Rich Polk

A New York magazinnak hatan nyilatkoztak – ketten névvel, négyen név nélkül –, mindannyian arról számoltak be, hogy Ailes a pozícióját arra használta fel, hogy szexuális ellenszolgáltatás fejében foglalkoztassa a nőket, már a hatvanas években is, a The Mike Douglas Show producereként.

Közben a New York szerzője, Gabriel Sherman emlékeztetett arra is, hogy ő már 2014-ben, az Ailes karrierjéről szóló könyvön dolgozva is interjúzott olyan nőkkel, akik szintén szexuális zaklatással vádolták a Fox News vezetőjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.