Itt a vége! Joshua Jackson és Diane Kruger 10 év után különváltak

Forrás: Valerie Macon / AFP -
házasság Joshua Jackson válás Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben a hollywoodi sztárpárban mindig is biztosak voltunk, ám a jelek szerint a kapcsolatuk nem bírta "sokáig". A két színész barátságban vált el. 

A népszerű tinisorozat, a Dawson és a haverok sztárja, Joshua Jackson több mint öv éve jár együtt Hollywood egyik legbájosabb szőkeségével, Diane Krugerrel amikor megtörtént az eljegyzés. Az esküvő után évekig nagy volt a boldogság a sztárpár háza táján, azonban most ez is szertefoszlott: a színészek szóvivője bejelentette, hogy a pár útjai tíz év után elválnak - írja az Eonline.com.

Forrás: AFP

Az illető megerősítette, hogy a szakítás barátságos volt, és a két színész ezután is jó barátságban marad egymással. Erre tökéletes bizonyíték, hogy Joshua Jackson is ott volt Diane Krüger 40. születésnapi ünnepségén még a múlt héten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.