Minden nő leszbikus? Egy friss kutatás szerint igen!

nők párkapcsolat szex kutatás szerelem leszbikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők vagy biszexuálisak, vagy leszbikusok, de sohasem „tisztán” heterók - derül ki egy friss kutatásból.

A magukat heteroszexuálisnak valló nők egyaránt izgalomba jönnek a meztelen férfiakat és nőket ábrázoló videóktól is, míg a leszbikusok sokkal jobban vonzódnak a női formák iránt. Az Essexi Egyetem munkatársai úgy találták, hogy a heteró nőket igencsak felizgatja a női test látványa is, hiába nyilatkozták az érintettek, hogy csak a férfiak iránt érdeklődnek.

Forrás: Dreamstime

A szerzők szerint a leszbikusok által adott válaszok hasonlítottak a férfiakéra abból a szempontból, hogy sokkal jobban vonzódnak az egyik nem iránt. A Dr. Gerulf Rieger vezette felmérésbe 345 nőt vontak be.

Noha a többségük heterónak vallotta magát, eredményeink világosan megmutatják, hogy valójában biszexuálisak vagy leszbikusok”

- magyarázta a szakember, aki hozzátette: a férfias megjelenésű leszbikusok szexuális értelemben nem is férfiasabbak. "Bár némely leszbikusok férfiasabbak a szexuális izgalmi állapotukat tekintve, mások pedig maszkulin módon viselkednek, a két csoport nem fedi egymást. Ez azt jelenti, hogy a megjelenés alapján nem szabad megítélnünk a párkapcsolatbeli szerepüket" - fejtegette a kutató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.