Íme a világ melltérképe: magyar nők az élvonalban

mell szex kutatás mellméret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatás szerint az orosz, a norvég, a finn és a svéd nők viszik a prímet a világon, őket átlagosan D kosárméretnél nagyobb kategóriákba sorolták. De a magyar hölgyek sem panaszkodhatnak! 

"Az állatvilágban tök mindegy az emlőméret: lapos cicikkel is megoldják a szoptatást a nőstények. Vagyis az embereknél a domborulatok sokkal inkább a vizualitás miatt alakultak ki. Mivel a szexuális pózok terén sokkal kreatívabbak vagyunk, mint más emlősök, a fenéken túl nagyobb mellekre is szükség volt, hogy elöl is legyen valami, amivel szexuális vonzerőt gyakorol a nő a férfira" - mondta a Borsnak Hevesi Kriszta szexuálpszichológus.

Forrás: Dreamstime

A lap mindezt azért kérdezte a szakembertől, mert pár napja kijött egy melltérkép, mely szerint náluk a D kosaras melltartó az átlag, ahogy a kolumbiaiaknál, az amerikaiaknál és a németeknél is. A méret azonban nem mindig a legfontosabb.

"A D kosárral rendelkező magyar nők büszkék lehetnek magukra. A férfiak számára viszont nem igazán a méret az, ami fontos: egy lógó, hosszú mellet például a többség nem tart túl esztétikusnak, hiába nagy.

Sokkal inkább a forma, az elhelyezkedés, a mellbimbó jellemzői azok, amelyek vonzóvá teszik a ciciket egy férfi szemében" - tette hozzá Kriszta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.