Imádják az olaszok a magyar pornósztár lányát!

Forrás: Thinkstock -
olasz pornó felnőttfilm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egyszerű pornósztárok gyermekeként felnőni, de Mercédesznek ma már nem okoz problémát szülei felnőttfilmes múltja. Ő is szeret szerepelni, és szintén megőrülnek érte az olasz férfiak.

Nem volt egyszerű Mercédesz gyerekkora, akinek édesanyja, Éva felnőttfilmekben vált népszerűvé. Édesapja szintén ebben az iparban dolgozott, csak a kamerák mögött, ő Ricchardo Schicchi pornó-producer-rendező, aki annak idején Cicciolinát is felfedezte. Mercédesz szintén szerepelt már filmekben, és érte is megőrülnek az olasz férfiak.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A fiatal lány ugyan nem épp abban az iparban folytatta, ahol a szülei elkezdték: az ő első szereplése a kamerák előtt Martin Scorsese egyik filmjében történt, amikor Mercédesz még csak 11 éves volt. A fiatal lány egyáltalán nem is akarja folytatni anyja hivatását, de azért ő is

szereti magára irányítani az ellenkező nem figyelmét.

Teszi ezt a manapság oly népszerű közösségi oldalakon, ahol nem is marad el egy-egy fényképének a hatása. Környezete is tudja, mivel keresték szülei a kenyerüket, az iskolában nagyon sok fájdalmat okozott ez Mercédesznek.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

„Nyolcéves voltam, amikor megkérdezte tőlem az osztálytársam: a te mamád pornósztár? Azt feleltem, semmi rosszat nem gondolva, hogy igen, miért, a tied? Onnantól nem játszottak velem” - mondta a Blikknek a lány, aki sokszor ment haza sírva a suliból. Mercédesz azonban merőben más pályát választott magának: pszichológiát tanul egy angol egyetemen, szabadidejében karatézik és táncol, még fiúzásra sincs ideje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.