Kylie Jenner mellei kétszer akkorák lettek: plasztika a háttérben?

mell műtét Kylie Jenner plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 19 éves sztár rengetegszer kerül a viták középpontjába a külseje miatt. Most egy újabb félreérthető fotót posztolt, melyen úgy tűnik, mintha átesett volna egy beavatkozáson. 

A fiatal lány évekkel ezelőtt a Kardashian-család reality showjában vallotta be, hogy az ajkai bizony injekciózva vannak. Akkor többen is kiakadtak, hiszen Kylie akkor még csak 17 éves volt. Az egyre inkább felnőttfilmesnek ható celeb most a kebleivel hívta fel magára a figyelmet: a legújabb bejegyzésén látványosan formásabbak és nagyobbak a mellei - írja a Lifeandstylemag.

Link in bio

Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) által közzétett videó,

Sokan persze azonnal arra gondoltak, hogy plasztikai sebész keze van a dologban. A sztár végül a Twitteren vetett véget a dolognak: elmondta, hogy éppen menstruál. "Hamarosan leeresztenek és akkor nagyon-nagyon szomorú leszek" - írta profilján a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.