Risztov Éva: "Befekszem a kórházba"

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
kivizsgálás riói olimpia Rio 2016 Risztov Éva hosszútávúszás fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hosszútávúszók 10 km-es versenyében Risztov Éva a 13. helyet érte el a riói olimpián. A versenyző elégedett, nagy teljesítmény ez.

"Londonban jókor voltam jó helyen, minden összeállt. Most pedig voltak jobbak is nálam, ezt el kell fogadni" - mondta Risztov a Nemzeti Sportnak.

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt


Számtalan cikk szólt arról, hogy az óceán vizének minősége nagyon rossz, így kézenfekvő volt a kérdés, Éva találkozott-e valamivel a vízben:

„Nem találkoztam a vízi hullával, a többi testrészét nem én találtam meg, nem tudom, a többiek találkoztak-e vele. Hazamegyek, a hazautazás után befekszem két napra egy kórházba, átvizsgáltatom magam a zikavírusra és az esetleges, vízből összeszedett fertőzésekre, mert fő a biztonság. Elmegyek egy kivizsgálásra, de nem gondolom, hogy bármi történt volna."

Upsz! Demi Moore sosem volt még ennyire lepukkant: durva fotók! http://www.life.hu/trend/20160815-demi-moore-nem-vitte-tulzasba-a-napi-szettet-durva-fotok-a-sztarrol.htmlSzerelmesek vagyunk! Ők a legszexisebb magyar férfiak Rióbanhttp://www.life.hu/intim/20160815-szexi-dogos-magyar-sportolok-rioban-somfai-szilagyi-gyurta-decker-baji.htmlLuxus a köbön - Ez lenne a világ legdrágább focistájának új otthona?http://www.life.hu/otthon/20160815-paul-pogba-francia-jatekos-lehetseges-uj-luxusotthona.htmlOlimpia a Szigeten - Vajon mennyire vannak képben a bulizók a magyar sikerekkel http://www.life.hu/kult/20160815-lenzser-oliver-a-sziget-fesztivalon-az-olimpiaval-kapcsolatos-kvizzel-keszult.htmlBelehalt sérüléseibe a kajak-kenu edző Rióbanhttp://www.life.hu/news/20160816-belehalt-seruleseibe-a-nemet-kajak-kenu-edzo-aki-autobalesetet-szenvedett-rioban.htmlAntal Dóra bevágta! A magyar női vízilabda-válogatott az elődöntőben!http://www.life.hu/news/20160815-a-magyar-noi-vizilabda-valogatott-ausztralia-ellen-a-rioi-olimpian.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.