Saját fehérneműjében csábít a legsikeresebb plus size modell, Ashley Graham

Forrás: Addition Elle -
fehérnemű kép fotó plus size modell Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexiség egy állapot - ezzel a mottóval hirdeti legújabb, saját tervezésű csipkecsodáit Ashley Graham, aki gyönyörű, nőiesen kerek testével népszerűsíti a kollekcióját.

Az elmúlt 12 hónapban bármihez is adta az arcát és kerekded idomait a pozitív testkép szószólója, Ashley Graham, szinte kivétel nélkül mindegyik hatalmasat szólt: gondoljunk csak a Sports Illustrated fürdőruhakollekciójának történelmi pillanatára, amikor a 42-es méretű plus size modellt választották a márka egyik arcának.

Forrás: Addition Elle

Hatalmas áttörés volt, hiszen a világhírű sportmárka eddig még sosem szerepeltetett a saját színeiben plus size méretű lányt. Ashley Grahamnek azonban esze ágában sincs megállni: nemrég piacra dobta saját tervezésű fehérneműmárkáját, amelynek mottójául "a szexiség egy állapotot" nevezte meg, és amelyhez természetesen ő maga asszisztált, mint modell. Nagyon dögös!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.