szexi fotó fenék 2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerintünk ezek a 2016-os év legelképesztőbb popsifotói.

Az év végéhez közeledve egyre több témában nézegethetünk különféle galériákat, ám mi most elkészítettük nektek a 2016-os év legszexibb fenekeiről szóló képgalériánkat.

Nem feltétlenül a hírességek körében nézelődtünk, bár aki szemfüles, az felfedezhet egy-egy híresebb popótulajdonost is. Kiválogattuk azokat a hátsókat, amelyek alakja olyan, mintha körzővel rajzolták volna, illetve az is szempont volt a döntéshozatal során, hogy a befutó popsik feszesek legyenek.

Próbáltuk a férfiak szemszögéből is nézni a hölgyeket, hiszen ők azok, akik igazán meg vannak őrülve a csinos hátsók látványától. Nem meglepő, hogy a teltebb, kerek popó nem megy ki a divatból: a férfiak agyában genetikusan kódolva van bizonyos másodlagos nemi jellegekhez társított vonzalom. Olyannyira szeretnénk ezzel magunkhoz vonzani a pasikat, hogy

a fenékkerekítés köré komoly ipar is épült.

/1612/2016_2016129144439

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.