Hírességek, akikről idén derült ki, hogy súlyos betegek

Selena Gomez híresség Kristen Stewart Hugh Hefner Hillary Clinton Zoe Saldana sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába szépek és gazdagok, a betegségek a legnagyobb sztárokat sem kerülik el. Most összegyűjtöttük azokat a világszerte ismert celebeket, akiknek sajnos nem sok jót hozott 2016 az egészségi állapotukat illetően. 

Zoe Saldana

Zoe Saldana Forrás: AFP

Kristen Stewart

Kristen Stewart Forrás: AFP

Selena Gomez

A tinisztár idén hivatalos közleményben tudatta rajongóival, hogy egy időre visszavonul rejtélyes betegsége, a lupus miatt.

Ez az alattomos, egyelőre gyógyíthatatlan kór ugyanis a kellemetlen fizikai tüneteken túl depressziót és pánikrohamokat is okozott Selenánál, aki emiatt egy rehabilitációs központba is bejelentkezett. Az énekesnő, úgy tűnik, már sokkal jobban érzi magát, hiszen november végén ő is tiszteletét tette az idei American Music Awardson –

igaz, itt éppen arról beszélt, hogy mennyire összetört lelkileg, ám végül a rajongóinak és a sok támogatásnak hála sikerült összeszednie magát.

Selena Gomez Forrás: AFP

Hillary Clinton

Az idei amerikai elnökválasztás jelöltje a szeptember 11-i megemlékezésen lett rosszul és esett össze New Yorkban. A politikusnő, aki az eseményt félbeszakítva hagyta el a helyszínt, egészségi állapotával később sokat foglalkozott az amerikai sajtó is.

A rossz nyelvek szerint ugyanis nem egyszerű tüdőgyulladása volt, hanem májproblémája van, Alzheimer-kóros, degeneratív betegségben szenved, és stroke-ja is volt

– mindezekhez sokat tett hozzá ellenfele, Donald Trump is, aki meglovagolva a Hillary Clinton betegeskedését a kampánya sikeréhez.

Hillary Clinton Forrás: AFP/Jewel Samad

Hugh Hefner

A Playboy 89 éves atyjának egészségi állapota a bennfentesek szerint napról napra egyre rosszabb. Idén például rendőröket riasztottak Hefnerhez, miután több forrás is megírta a halálát, ám, mint kiderült, a nyuszis magazin alapítója nagyon is él és virul.

Mindezek ellenére a bennfentesek szerint egy súlyos betegsége miatt nagyon lefogyott az utóbbi időben, és

állandó orvosi felügyeletre is szorul.

Hugh Hefner Forrás: AFP/Charley Gallay

Gigi Hadid

Az elmúlt néhány év legsikeresebb modellüdvöskéjéről idén derült ki pajzsmirigyproblémája: Gigi Hadidnak is Hashimoto-thyreoiditise van. Ez az

autoimmun betegség a pajzsmirigy krónikus és fájdalommentes gyulladásához és végeredményben pusztulásához vezet.

A 21 éves szépség egy korábban adott interjúban beszélt arról, hogy emiatt időnként lelassul az anyagcseréje, ami hízást és depressziót okozhat nála. Giginek most gyógyszert kell szednie a problémájára.

Gigi Hadid Forrás: Sport Illustrated

Kanye West

Kim Kardashian férjurát bilincsben szállították egy Los Angeles-i klinikára túlhajszoltság gyanúja miatt. Mint később kiderült, a probléma ennél jóval összetettebb:

a rapper állítólag depresszióval és paranoiával küzd.

Kanye Westet néhány nappal később hazaengedték, és otthon lábadozott felesége, a nehézbombázó Kim Kardashian és gyermekei körében. A legutóbbi hírek szerint már sokkal jobban van: nemrég Donald Trumppal való találkozásakor lépett a nyilvánosság elé.

Kanye West Forrás: AFP/Harry How

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.