plasztikai műtét motorbaleset szépészeti beavatkozás sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly balesetet szenvedett az a lány, kinek a becsapódás után teljesen megváltozott az élete.

Menta Keerati Yimprang szörnyű motorbalesetet szenvedett, amely elképesztően eltorzította a gyönyörű fiatal lány arcát. Rá sem lehetett ismerni, teljesen elveszítette a természetes vonásait.

A thailföldi származású lány nagyon félt attól, hogy hátralévő életét ilyen külsővel kell majd leélnie, minden önbizalmát elveszítette. Még tükörbe sem mert nézni, nehogy szembesülnie kelljen az arcán éktelenkedő sebhelyekkel.

A műtét utáni első fotók egyike Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Let Me In Thailand/Exclusivepix

„Nagyon súlyos balesetet szenvedtem. Az ütközés majdnem letépte az arcom, és oda lett a szépségem. Ugyan beteg nem lettem a baleset után, de mindennap szembesülnöm kell azzal, hogy mivé változtam" – mesélte őszintén a nő.

A Bangkokban élő lány élete akkor vett fordulatot, mikor Dél-Koreába utazott, hogy rekonstrukciós műtétekkel javítsanak a megjelenésén. A rendkívül drága műtétekre nem lett volna pénze, ám miután szerepelt a „Let me in 2 Thailand" című beszélgetős műsorban, sikerült pénzt szereznie a beavatkozásokra.

A beavatkozások után ismét olyan gyönyörű lett, mint a balesete előtt Forrás: NORTHFOTO/Exclusivepix media/Let Me In Thailand/Exclusivepix

"A műtétet követően édesanyám látogatott meg először, és mikor megpillantott, nem hitt a szemének. Kedvesen megpaskolta a régi-új arcom, annyi szeretet volt benne. Újra egy szép lánynak érzem magam" – vallotta be a thaiföldi nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.