Negyven év után újra sérvet kapott Benkő Dániel

Forrás: RTLKLUB -
Benkő Dániel betegség gerincsérv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres lantművész őszintén mesélt betegsége okáról és tüneteiről is.

Benkő Dániel komoly fájdalmak között él, ugyanis kiújult a gerincsérve, ami 40 évvel ezelőtt jelentkezett először az életében.

Benkő Dániel ismét farkasszemet néz a fájdalommal Forrás: RTLKLUB

A 69 éves művész bevallotta, hogy akkoriban a gitározásnak köszönhette a betegséget, és most is azért újult ki, mert ismét elővette szeretett hangszerét. Szerencsére annyira azért nem lehet komoly a baj, ugyanis Benkő humora még mindig a régi: most is egyedül a szexben látja a kiutat a helyzetéből.

"A gitározás öl és nyomorba taszajt. Mostanában ismét aktívan gitározom, és ezzel némi fájdalmat okozok magamnak, mert kiújult gerincsérvtől szenvedek. Mindennap, minden lehajlásnál sajog a derekam. Negyven évvel ezelőtt ugyanis volt egy kis balesetem: a gitározás közben felvett kéztartásomtól kaptam egy gerincsérvet. Kiugrott a negyedik és az ötödik csigolyám között a porckorongom, aminek szövődményeként három napra lebénult a lábam. Már csak a szex és a csontkovács ad reményt a fájdalom leküzdésére" – írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.