Pintér Tibor: "Beleszerettem egy növendékembe"

Forrás: RTLKlub -
Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház vezetője magánéletéről vallott a Borsnak. Elmondta, hogy volt már szerető, és szeretőt is tartott.

Pintér Tibor a Micsoda nők! című műsorban vallott arról, hogy szerinte másfél, legfeljebb három év alatt eltűnik a szerelem. Több félresiklott és kihűlt kapcsolat ellenére még mindig vágyik arra, hogy ugyanaz a nő várja otthon mindennap. Pintér három nőt szeretett igazán életében, ebből kettőt feleségül vett, egy pedig a tanítványa volt. A Bors tovább kíváncsiskodott a viszonyról, a megkeresésre Pintér ennyit árult el:

"Egyszer volt rá példa, hogy beleszerettem egy növendékembe, és rosszul jöttünk ki belőle. Nem teljesen szeretői viszony volt, mert a második feleségemmel már az utolsó hónapokat éltük, és részben tudott róla. Egyébként nem jellemző rám, hogy házi nyúlra lőnék."

Pintér Tibor a magánéletéről vallott Forrás: RTLKlub


A színész azt is elmondta, hogy életében talán 2-3 alkalommal volt szerető, ő maga pedig 5-6 szeretőt tartott eddig. Volt olyan nő, akivel nyolc évig találkozgattak időszakosan, mégsem lett belőle párkapcsolat. Pintér szerint egy hosszú kapcsolatban a nőknek nagyon sok szerepnek kell megfelelniük, így előbb-utóbb valami hiányozni fog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.