Shannen Doherty szépen gyógyul: Fotó!

Forrás: David Livingston / Getty Images North America / AFP -
betegség fotó színésznő Shannen Doherty rák (betegség)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sorozatsztár kemény harcot vív a rákos megbetegedéssel, de úgy tűnik, végre a biztos gyógyulás útjára lépett. 

Ahogy azt a Life.hu megírta korábban, Shannen Doherty 2015 februárjában jelentette be, hogy mellrákkal küzd. A Beverly Hills 90210 szereplője eleinte nehezen vette a kemoterápiával járó akadályokat, hiszen nőként nagyon megviselte, ahogy a csodás megjelenése szertefoszlott.

Egy idő után annyira hullani kezdett a haja, hogy inkább leborotválta a tincseit, melyet a közösségi oldalán is megmutatott. Egy világ szurkolt/szurkol a színésznőnek, akit szerencsére a családja is teljes vállszélességgel támogat. Legfőképpen a férje, aki végig mellette áll, és úgy tűnik, mostmár kifelé evickélnek a borzalmas időszakból:

I think my husband and I are morphing into each other..... #twins #curlyhairdontcare #tulum @kurtiswarienko

ShannenDoherty (@theshando) által megosztott bejegyzés,

Nemrég közös fotót posztolt a kedvesével, és a kép alapján azt gondolhatjuk, hogy Shannen már sokkal jobban van, mint egy évvel ezelőtt. Az arca élettel teli, a hajkoronája is egyre sűrűsödik, és úgy tűnik, jól érzi magát a bőrében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.