Jennifer Lopez egy kórházban fekszik?

Forrás: Instagram -
énekesnő kórház Jennifer Lopez kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szörnyű hírek keltek szárnyra a közelmúltban: állítólag Jennifer Lopez kórházban van. 

Jennifer Lopez többek között arról is híres, hogy olyan elképesztő mozgása van, mint keveseknek. Éppen ezért a színpadon nem csak a megjelenésével és az énekhangjával tudja elvarázsolni a közönségét, hanem a tánctudásával is.

Ám egy amerikai hírportál szerint

a sztáranyuka nemrég kórházba került,

ugyanis egy szexi hátrahajlós mozdulat közben nagyon meghúzta a hátát.

Lehet, hogy Jennifer Lopez kórházban van? Forrás: Instagram

"Lopez azonnali kezelésre szorult a Las Vegas-i koncertje után. A pontos állapotáról még nincs hír, de vélhetőleg komoly sérülést szenvedett" - írta a celebekkel foglalkozó lap.

Egy másik újság szerint azonban nem eszik olyan forrón a kását: a koncertje után még egy zártkörű partyn is részt vett, ahol hajnalig bulizott az új pasijával, Alex Rodriguezzel. A futótűzként terjedő hírek eléggé ellent mondanak egymásnak, de mi reméljük, hogy az utóbbi teória az igaz, és a 47 éves szépség nem került kórházba.

Jennifer Lopez szinte félmeztelenül gálázott: Fotó!

Jennifer Lopez gyakorlatilag csak olyan ruhakölteményeket vett magára a neves alkalomra, amelyek egytől-egyig sokat mutattak a sztáranyuka csodás testéből. A 47 éves énekesnő nem mindennapi szerelésekben érkezett a Billboard gálára is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.