Máthé Erzsi hisz az orvosa szavában

Fotó: MTI/Zih Zsolt -
színésznő Máthé Erzsi egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Máthé Erzsi nemrég töltötte be a 90. életévét, és az eddig felmerült egészségügyi problémák után újból jó formában van. 

Ahogy azt a Life.hu is megírta, május 16-án töltötte be 90. életévét Máthé Erzsi. Az alkalomra rengeteg virágot kapott, sokan szeretik őt: a Katona József Színház - melyet ő alapított - egy 90 szálas rózsacsokorral köszöntötte, de emellett számtalan kolléga, és még több barát, köztük Törőcsik Mari is megemlékezett a Nemzet Színészének születésnapjáról.

Máthé Erzsi ugyan csak 90 évig tervezte az életét, de örül az egészségének Fotó: MTI/Zih Zsolt

Korábban egyszer azt nyilatkozta, hogy a 90. születésnapját szeretné megérni, és utána már nem bánja, akármi is történjen. A kerek évfordulót megelőző héten kórházban volt, de szerencsére jelenleg sokkal jobb egészségügyi állapotnak örvend, mint 2 évvel ezelőtt, mikor a pacemakerét kapta:

"A műtét előtt megütötte a fülemet, az orvos azt mondta: "Ez tíz évig jó lesz!" Korábban éjszakánként fulladtam, és olyankor mindig azt hittem, hogy itt a vég. Most jól telnek az éjszakáim, és ha hiszek neki, még van nyolc évem" - mondta a színésznő.

Azt is bevallotta, hogy ennyi idősen már nagyon sok mindent másképp lát, és néhány dolgot utólag már másképp csinálna. Állítása szerint kikoptak belőle az érzelmek, az emlékek, és már semmi sem fáj. Ugyan elég sok trauma érte az élete során, de elmondása szerint már rég nem tekint vissza a múltba - írta meg a Best.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.