Befeketedett majd leesett a nő mellbimbója

Forrás: Thinkstock -
mell mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először befeketedett a nő melle, majd leestek a mellbimbói, egy rosszul sikerült plasztikai beavatkozás után.


A 24 éves Kirsty Adam egy magánklinikán csináltatta meg a melleit. Azonban a rosszul sikerült beavatkozás következménye egy életre eltorzította a nő testét. Az orvos, aki műtötte, elhagyta az Egyesült Királyságot, de külföldön tovább praktizál.

A nő valamivel több, mint 2 millió forintot fizetett a műtétért, amit egy brit kórház, román orvosa végzett. Amikor az operáció után komplikációk adódtak és a nő melle elfeketedett, azonnal kivizsgálták az asszony esetét, de Dr. Vasilescu addigra elhagyta az országot, azonban továbbra is praktizál - írja a The Sun.

„Kiderült, hogy nekrózis, azaz sejthalál alakult ki a mellbimbóimnál"- mesélte a fogorvos mellett nővérként dolgozó Kirsty. Nekrózis akkor alakul ki, ha a sejteket súlyos trauma éri, ekkor elhalnak, tulajdonképpen elrohad a test azon a részen. Az egyetlen megoldás, ha levágják az elhalt testrészeket.
A klinika nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.