Kulcsár Edina számára nagyon fontos a család: Videó!

család Kulcsár Edina dédnagymama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi esemény történt Kulcsár Edina életében: elismerő díjat nyert, és különleges kíséretben volt része. 

A Joy Social Media Awardjának Instalány kategóriáját nyerte meg nemrég Kulcsár Edina, aki nagy megtiszteltetésnek érzi a különleges kitüntetést. Elmesélte, hogy a dédnagymamájával együtt érkezett a díjátadóra, és azt is megtudtuk, hogy a dédi a legnagyobb rajongója Edinának.

Jakab Mózesné Anci néni komolyan vette a szavazást, minden reggel azzal indította a napját, hogy letette a voksát szeretett dédunokája neve mellé. Edina elmesélte, hogy számára nagyon fontos a család, szívesen viszi a dédit a különféle gálákra, szeret Anci nénivel időt tölteni.

"A mai rohanó világban sokan elfelejtik, hogy mik is az igazi értékrendek, én nagyon szeretném mindig felhívni a figyelmet arra, hogy a család az első" - mondta a szexi sztár.

Kulcsár Edina és kedvese titkokat árultak el a babavárásról

Kulcsár Edina és szerelme, Csuti Stohl Luca és Mádai Vivi vendégei voltak egy korábbi reggeli műsorban. Franciaországi síelésükről és Edina különös betegségéről is beszélgettek, amikor a férfi elszólta magát, a babavállalásról kapcsolatos kérdésnél.

Bajor Imre lányának, Bajor Lilinek nagyon hiányzik az édesapjahttp://www.life.hu/csalad/20170619-bajor-imre-lanyanak-hianyzik-az-edesapja.htmlBajor Imre lánya 3 éve vesztette el édesapját, de még most sem tette túl magát a színművész halálán. Azt reméli, hogy fentről látja, mit csinál és nem okoz neki csalódást!CsaládOrigoA két Istenes: Csobot Adél édes fotót posztolt családjárólhttp://www.life.hu/csalad/20170619-csobot-adel-istenes-bence-es-natan.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Istenes Bence hazatért a Survivor ötvennapos forgatásáról, így végre együtt lehet gyönyörű családjával. Az egyik boldog pillanatukba most a fiatal édesanya engedett betekintést. Család--Ezt is megengedte kislányának Hódi Pamelahttp://www.life.hu/csalad/20170618-hodi-pamela-anya-kislanya.htmlNéhány órával azután, hogy bejelentették: elmarad az esküvőjük, újabb videót posztolt Hódi Pamela és Berki Krisztián.Család--II. Erzsébet és dédunokája Sarolta hercegnő közös fotóján ámul a világhttp://www.life.hu/csalad/20170618-ii-erzsebet-es-sarolta-hercegno-foto.htmlSokszor mondták már, hogy II. Erzsébet és Sarolta hercegnő nagyon hasonlítanak egymásra. Ezzel a fotóval végleg bebizonyítjuk, hogy ez bizony igaz! Család--Friss: Megszülettek Beyoncé ikreihttp://www.life.hu/csalad/20170618-beyonce-ikrek-megszulettek.htmlVilágra hozta ikreit Beyoncé. Az énekesnő barátai megerősítették a hírt a People magazinnak. Család--Jön a baba: Feke Pál kedvese már a hetedik hónapban vanhttp://www.life.hu/csalad/20170618-feke-pal-kedvese-a-hetedik-honapban-van.htmlFeke-Gyenesei Leila hamarosan életed ad első gyermeküknek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.